Op naar het Oosten: werkbezoek VVD Enschede

Maandag 11 september waren we ten gast bij de VVD Enschede. Samen met mijn collega’s Dilan Yesilgöz, Han ten Broeke, Barbara Visser, Malik Azmani en Helma Lodders waren wij uitgenodigd om een bezoek te brengen aan de stad Enschede. Het lokale netwerk had een fantastisch programma opgezet. We werden ontvangen op het station van Enschede waarna we zijn begeleid naar het Rijksmuseum van Enschede, aldaar stond ons een lunch te wachten met verschillende vertegenwoordigers uit de gemeente Enschede en omstreken.

Na de lunch hebben we ons laten voorlichten over verschillende aspecten van Enschede. Allereerst werd ons verteld over de stand van zaken betreffende cultuur in de regio Enschede, ontwikkelingen op het gebied van het Rijksmuseum, de Twentse Welle, het Nationale Reis Opera en het orkest van het Oosten passeerden de revue.

 

Vervolgens werden we op de hoogte gebracht over de ontwikkelingen op de Universiteit Twente en het onderwijs. Waarna we afsloten met een presentatie over de bereikbaarheid van Twente en de buurman Duitsland.

 

De middag werd voortgezet door middel van een busrit door de stad Enschede. Ter afsluiting was er een borrel met het regiobestuur en de fractie uit Enschede. Het was een goed georganiseerde dag, met een fantastisch programma, waarbij we veel geleerd hebben over de regio Enschede. Bedankt VVD Enschede!