Tour naar Zwolle, Wezep en vliegveld Lelystad

Afgelopen vrijdag bracht ik een bezoek aan Zwolle en Wezep om aldaar in gesprek te gaan met Hoogoverijssel en Hoog over Wezep om te praten over het belang van en de zorgen over Lelystad Airport. Ter afsluiting heb ik ook het vliegveld bezocht.

We begonnen de dag in Zwolle waar ik in gesprek ging met HoogOverijssel en VVD Zwolle en VVD Overijssel om te praten  over het belang van Lelystad Airport, maar ook over de zorgen die er leven over de vliegroutes, het verleden en het proces dat Lelystad Airport tot nu toe kent. We hebben gesproken over eventuele oplossingen en het samenwerken voor het herstel van het vertrouwen.

Vervolgens was ik te gast bij Hoog over Wezep waar ik samen met VVD Hattem, VVD Wezep, Oldenbroek, Heerde en VVD Elburg in gesprek ging over de zorgen die daar leefden omtrent de vliegroutes van Lelystad Airport.

De dag geĆ«indigd met een bezoek aan Lelystad Airport. Daar werden we ontvangen door de directeur van Lelystad Airport en de VVD Flevoland. Na een goed gesprek met onder andere ondernemers over het belang en de voortgang van het vliegveld sloten we de dag af met een rondje over de startbaan.